E posta Kur, Eposta servislerini ücretsiz olarak kurmanıza yardımcı site. E posta Servisleri hakkında detaylı bilgi bu sitede

Hotmail Aç, Hotmail Kaydol

Hotmail Aç, Hotmail Kur, Hotmail Kurma hakkında detaylı olarak sizlere bu sayfa başlğı altında analttık. Detaylı bilgi İçin bu sayfada

- Sponsor -
Hotmail Aç, Hotmail Kaydol

Hotmail kaydol. Hotmail adresi açmak aslında bir kaç basit işlemden oluşmaktadır. Bu basit işemeleri nerede nasıl kullanacağınız bu yardımcı sayfa sayesinde size detaylı bir şekilde anlatacağız. Sizlerde bu yardımcı sayfa sayesinde hiç zorlanmadan hotmail aç'mak ya da hotmail kaydol'mak için gereken bilgileri yazarak yaklaşık bir dakika içinde sahip olabilirsiniz.

Hotmail Kaydol İşlemi:

Öncelikle hotmail veren siteye giriş yapmak gerekir. Bunu buradaki  linke  tıklayarak siteye gidebilirsiniz. Açılan sayfada alt kısımda bulunun linke tıklayınız. Bu şekilde Hotmail kayıt olma işlemine devam ediyoruz. 
Resim üzerinde gösterilen yere tıklayarak hotmail kayıt ol işlemine devam ediyoruz.

Sonraki aşamaya geçerek hotmail kayıt ol işlemine devam ediyoruz.Bir sonraki sayfada bu sefer bizden kişisel bilgilerimizi isteyecektir. Bunları doğru bir şekilde doldurarak işleme devam ediyoruz.

Not:Bunu düzgün bir şekilde yapmak gerekir. Yani bilgileri doğru girmek gerekir. Şifrenizi unuttuğunuzda ya da giriş adınızı unuttuğunuzda bu doğru yaptğınız işlem sayesinde tekrar erişme olanağı sağlayacaktır.

Aşağıdaki işlemi yaptıktan sonra hotmail servisine rahatlıkla erişebiliriz.

Hotmail servisi neler yapılabilir: 

Hotmail servisi ile bir çok işlemi aynı anda yapabilirsiniz. Birçok siteye ya da platforma Facebook, twitter, google, mynet, gibi servislere üye olabilirsiniz. Hotmail servisi ile Microsoft'un kullanıcılar için hazırlamış olduğu servisleri tek hesap ile kullanabilirsiniz. Skype, Msn, Mağaza, kişisel bilgisayara başka yerden erişme gibi bir çok işlemi bu hesap ile yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra bilgisayarınızdan bu hesap üzerine yedeklediğiniz dosyalarınıza internet bağlantısının olduğu heryerde erişme imkanı sağlar. Bunu bir eposta olarak da düşünün. Eposta gönderebilir veya eposta alabilirsiniz.
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

1 yorum:

  1. Tithron Iron and Titanium Steel: Stainless Steel - Titanium
    Tithron Iron rocket league titanium white and Titanium Steel are produced men\'s titanium wedding bands in a solid stainless steel core. These copper titanium steel alloy steel cases feature titanium engagement rings a unique titanium trim as seen on tv design that

    YanıtlaSil

*Bir Google Hesabınız yoksa "Yorumlama Biçimi" seçeneklerinden "Anonim" tıklayıp yorum yapabilirsiniz.